Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og LUXtasker.dk

Ordrebekræftelse:

Skulle der, mod forventning være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler) kan du følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i ordrebekræftelsen, eller ved at gå ind på din kundekonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden. Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil være gældende i 4 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk hvis betaling ikke er modtaget.

Betaling:

Ordrer kan betales på følgende måder: Kreditkort: I boksen til højre, kan du se hvilke kort vi accepterer – det er de fleste klassiske danske betalingskort.

Bank:

Lollands Bank Reg.nr. 6220 Kontonr. 4828701 ( husk at skrive ordre.nr på indbetalingen ).

Levering:

Varerne sendes ved modtaget betaling. Hvis der ikke er en betaling inden 3 dage, kontakter jeg dig, og hører om der er sket en fejl.

Alle ordrer leveres med Postnord til dit hjem eller nærmeste postbutik ( sendes som brev).

Du har også mulighed for at hente din bestilling på vores adresse efter aftale.

Fragt:

Ordrer tillægges fragt på 44,- ved køb under 500 kr. Ordrer over 500 kr. sendes fragtfrit.

Hvis varen ønskes sendt ud af landet (DK), modtages en mail med fragtomkostninger.

Retur:

Du har altid 14 dages retur- / fortrydelsesret. Varerne skal dog returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om f.eks. beslag, må ikke være brudt.

Varen skal returneres med eventuelle hængemærker. Varer, der ønskes ombyttet til anden farve, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer. Du er velkommen til at aflevere varen på vores adresse, hvis du ikke ønsker at have omkostninger forbundet med returneringen. Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn Registreringsnummer (4 cifre) Kontonummer (10 cifre) Vi returnerer beløbet til din konto indenfor 3 hverdage efter vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:

Du har 2 års reklamationsret på fabrikationsfejl på alle produkter. LUXtasker.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, kun efter forudgående skriftlige aftale, af LUXtasker.dk. Reklamationsret omfatter ikke slid og misligehold.

  • Ingen varer i kurven.